Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $data in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/commerce/modules/cart/commerce_cart.module on line 1202 Deprecated: Required parameter $name follows optional parameter $data in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/commerce/modules/cart/commerce_cart.module on line 1202 Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/video/video.field.inc on line 676 Vrienden van de Reiger | Chiro Zandhoven

Vrienden van de Reiger

De Wat? De VVDR. Come again? De VVDR is een afkorting voor Vrienden Van De Reiger. Wie zijn ze? Wat doen ze? Waarom doen ze het? Kom het hieronder allemaal te weten.

De VVDR is een groep vrijwilligers die bestaat uit onder andere oud-leiding, ouders en sympathisanten van onze Chiro.Ontstaan tussen pot en pint en intussen geëvolueerd naar een team enthousiastelingen die er helemaal voor willen gaan.

Wat is het doel van de VVDR?

De VVDR wil in eerste instantie de leidingsploeg ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld door klusjes uit te voeren in en rond het chiroheem, door bij te springen op chirozondagen (als de leiding bijvoorbeeld examens heeft), door te helpen bij evenementen en veel meer.


Daarnaast wil de VVDR ook graag wat betekenen voor de leiding. Deze groep gemotiveerde en enthousiaste jongeren staat er toch maar mooi elke zondag. Af en toe mogen ze dus zelf ook wel eens in de watten gelegd worden of uitgedaagd worden in één of ander tof spel.


Voel je je aangesproken en heb je zin om de chirowerking mee te ondersteunen? Dit kan door een mailtje te sturen naar andy-geerts@hotmail.com.