Praktisch

Wie?

De Chiro staat open voor kinderen vanaf het eerste leerjaar. De groepsverdeling ziet er als volgt uit: Sloebers: eerste en tweede leerjaar, Speelclub: derde en vierde leerjaar, Rakwi’s: vijfde en zesde leerjaar, Tito’s: eerste en tweede middelbaar, Keti’s: derde en vierde middelbaar en Aspi’s: vijfde en zesde middelbaar

Wanneer?

De Chiro begint altijd zondagmiddag om 14u, en eindigt voor de vier jongste afdelingen om 17u. De Keti’s en Aspi’s blijven nog een uurtje langer om gezellig samen te eten: zij blijven dus tot 18u.

WaKostDa?

Voor slechts €30 of €36 (als je frisdrank drinkt) ben je iedere zondag welkom om je te komen amuseren bij ons, te storten op BE51 9796 4154 4362 met vermelding “lidgeld + naam kind + afdeling”. Gelieve voor 4 oktober deze enquête in te vullen en de betaling af te ronden.

Hoe Inschrijven?

  1. Je vult de enquête in via volgende inschrijvingslink https://forms.gle/ecsHVgz4b1GLEfRa7, dit liefst voor 4 oktober.
  2. Je stort €30,00 of €36,00 (als je frisdrank drinkt) op rekeningnummer  BE51 9796 4154 4362 met de vermelding “Lidgeld + naam + afdeling”. We vragen je te betalen binnen een termijn van 3 weken na de inschrijving (stap 1).

Uniform?

Een Chiro-lid is natuurlijk niet compleet zonder mooi uniform. Natuurlijk is je Chiro-carrière nog een beetje onzeker als je voor de eerste keer naar de Chiro komt. Daarom is een uniform niet verplicht in je eerste jaar . Als je mee op kamp wilt of van plan bent nog een paar jaartjes mee te draaien vragen we echter wel een rokje of een shortje en een T-shirt aan te schaffen. Die kan je gewoon bestellen bij de leiding, of zelf gaan kopen in De Banier. Meestal bieden we ook tweedehands-uniformen aan, maar die zijn niet altijd voorradig. Moest je thuis nog een uniform van de Chiro hebben liggen waar je geen blijf mee weet, mag je deze gerust een nieuwe thuis bezorgen via onze Chiro.

Foto openen

Waar?

Onze lokalen bevinden zich in de Voetbalstraat tussen het huidige A-terrein van K Zandhoven SK en de atletiekpiste. 

Om de omgeving rondom het nieuwe lokaal zo veilig mogelijk te maken op zondagnamiddag, zouden we aan de ouders die hun kinderen met de auto naar de Chiro brengen willen vragen om de Voetbalstraat in te rijden via de Schildebaan, en deze weer te verlaten via de Mussenbaan. 

De fietsers raden we aan om de Voetbalstraat niet via de Mussenbaan in te rijden, gezien de auto’s daar uit de tegenovergestelde richting komen.

AdresVoetbalstraat 5, 2240 Zandhoven

Contact?

U kan de chiro bereiken via dit email-adres: chirozandhoven@hotmail.com