Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $data in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/commerce/modules/cart/commerce_cart.module on line 1202 Deprecated: Required parameter $name follows optional parameter $data in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/commerce/modules/cart/commerce_cart.module on line 1202 Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/video/video.field.inc on line 676 Reigerweekend | Chiro Zandhoven

Reigerweekend

Het eerste weekend van maart viert Chiro Zandhoven feest! Tussen vrijdag 6 en zondag 8 maart steekt de Chiro de handen uit de mouwen om een fantastisch weekend op stelten te zetten met plezier en gezeligheid voor elk!


Quiz (Vrijdag)

Chiro 't Reigersnest presenteert:
Quiz van 't Reigersnest 2022
Ook dit jaar knallen we ons Reigerweekend van start met de 7e Quiz van 't Reigersnest! Een gezellige en uitdagende quiz met vragen over diverse thema’s voor jong en oud, voor zowel geoefende als gelegenheidsquizzers. Voor de beste ploegen vallen er mooie prijzen te winnen.

Inschrijven kan via volgende link:

https://forms.gle/C7n3eqnoPgdDYN6KA


Reigermeister (Zaterdag)

ARE YOU READY FOR THE MEISTER?!?
Jaja, je hoort het goed! Op 7 maart is het nog eens tijd om de ijskoude Jägermeister boven te halen en alle remmen los te gooien.
Met live optredens, de zotste sfeer en een eindeloze hoeveelheid plezier, kan je dit feestje niet missen!!!

Voorverkoop

Vanaf vandaag is de voorverkoop van Reigermeister beschikbaar bij de leiding van Chiro Zandhoven en in volgende verkooppunten:

Zandhoven: Frituur Frit & zo
Zoersel: Frituur in ’t Dorp
Oostmalle: Frituur Pic-Nic
Grobbendonk: Frituur De Bist
Broechem: Frituur De frietbakker
Oelegem: Frituur Eethuis Antonio

Let op! VVK = 5 euro & ADK = 7 euro!
Wees er dus snel bij! 

ARTIST RELEASE #4

Meloenen, meloenen, meloenen!!!
Het is tijd om de headliner voor Reigermeister 2020 bekend te maken! Ze hebben een boot, ze hebben een heli heli heli helikopter, ze hebben een toet toet toeter op hun waterscooter… Helemaal vanuit Nederland komt dit duo onze avond een legendarische status geven. We hebben het over niemand minder dan de Gebroeders Ko!

In 2002 braken ze door en sindsdien hebben ze enkel nog maar hits gescoord. Met 5 feestnummers boven de 2 miljoen streams op Spotify is dit duo niet meer weg te denken op de gekste en zotste après-ski feestjes van de lage landen.
De broers scoren ook goed in Duitsland waar ze bekroond werden met een gouden award! In België doen ze het nog beter en komen ze toe toe toeteren voor jou op Reigermeister! En ja schatje, je mag met hen op de foto!

Tot dan!

ARTIST RELEASE #3

2 jaar geleden stonden ze al op de eerste editie van Reigermeister en op vraag van velen zijn ze dit jaar terug! Met hun machtigste covers van de beste schijven zijn zij een garantie op een geweldige avond. We hebben het over niemand minder dan... BAND MARGINAL !

Ze spelen hun eerste show van dit jaar op Reigermeister, een ideale gelegenheid om nog eens stevig te feesten dus!

Tot op Reigermeister!!!

ARTIST RELEASE #2
Na Gdansk is het feestje nog lang niet gedaan! One Missing String gaat de keet in hogere sferen brengen met stevige rockcovers.

En het is niet zomaar een coverband: One Missing String bestaat al bijna 10 jaar, dus aan ervaring geen tekort.
Ze stonden al op verschillende grote podia, met optredens in Turnhout, Leuven, Merksem en nu Zandhoven!

ARE YOU READY???

Tot op Reigermeister!

ARTIST RELEASE  #1
Om de examendruk te verlichten of de kerstvakantie met een knaller af te sluiten, maken wij de eerste naam bekend die de derde editie van Reigermeister zal openen!

Tromgeroffel en applaus graag want de eerste naam van Reigermeister is niemand minder dan de mannen van Gdansk •!!!

Deze (cover-) rockgroep heeft al twee eigen nummers uitgebracht: Totally Finished en Waving Flames. Hun liedjes zijn internationaal bekend en al in 57 landen gestreamd via Spotify. We zijn er zeker van dat deze zes jongeheren de tent in vuur en vlam zullen zetten!

Meer info en updates kan u vinden op ons Facebookevenement.


Tot op Reigermeister!


Barbecue (Zondag)

Chiro Zandhoven presenteert:
Winter BBQ van de Reiger
Een mooie afsluiter van een geweldig feestweekend!
De winterblues heeft u misschien in zijn macht en er is geen tijd om te gaan overwinteren in het zuiden. Dan heeft Chiro 't Reigersnest de oplossing voor u! Een winterbarbecue met een heerlijk zomers buffet!

Schrijf u snel in via onderstaande link:
https://forms.gle/LNvcB1jtovMH1jkF6