Opnieuw Chiro voor de jongste groepen!

Wij zijn blij te mogen meedelen dat we vanaf nu zondag 29/11 opnieuw Chiro organiseren voor de drie jongste groepen.

Elke groep (sloeber, speelclub en rakwi) zal een eigen bubbel vormen. Binnen de bubbels hoeven de leden onderling geen social distance te bewaren, al is het wel de bedoeling dat intens fysiek contact vermeden wordt.  In andere omstandigheden  geven wij onze leden graag eens een knuffel, maar nu is het dus niet de bedoeling dat de kinderen aan elkaar of aan de leiding komen 'plakken'. Bovendien zullen wij als leiding zelf altijd een mondmasker aan hebben en zullen we zoveel mogelijk buiten spelen. We herinneren jullie graag nog aan enkele basisafspraken om de chirozondag vlot en veilig te laten verlopen:

Wie mag naar de Chiro komen?
Alle sloebers, speelclubbers en rakwi's zijn van harte welkom, behalve:

  • wie ziek is of wie ziektesymptomen had in de drie dagen voor de activiteit (hoesten, keelpijn, verstopte neus, koorts, diarree, moeilijk ademen)
  • kinderen uit de risicogroep, tenzij met doktersattest of als de ziekte onder controle is door medicatie

Afzet- en ophaalpunten
De Chiro begint zondag om 14u en eindigt om 17u. Er zijn drie verschillende afzet- en ophaalpunten voorzien:

  • sloebers: aan de chirolokalen
  • speelclub: op het veldje waar de tent van Reigermeister staat (in de Voetbalstraat, tegenover de voetbal/onze lokalen)
  • rakwi's: aan sporthal 't Veld

Mondmasker?
De leden hoeven in geen geval een mondmasker op te zetten en hoeven er dus ook geen mee te nemen. De leiding zal wel steeds een mondmasker dragen. Ook aan ouders die hun kinderen komen afzetten of ophalen vragen we om een mondmasker op te zetten.


Wij zijn enorm blij dat we langzaamaan onze werking terug kunnen opstarten.  Wij zullen jullie dan ook zo snel mogelijk inlichten over het verdere verloop van de chirowerking in december. Hou jullie mailbox dus in de gaten, en tot zondag!

Warme Chirogroeten en tot snel, 

Alexander, Amber, Amelie, Brecht, Cédric, Daan, Delphine, Elias, Fien, Gilles B, Gilles P, Ine, Jannik, Julie D, Julie L, Kaat, Kato, Kirsten, Liam, Lies, Lore, Marie, Mathias, Mats, Michiel, Noa, Noémie, Raf, Robbe, Robin, Ruben S, Ruben VD, Ruben VDM, Ruben W, Sam, Sebastiaan, Stijn, Tina, Toon, Tristan, Yana

Fout | Chiro Zandhoven

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/includes/common.inc:2821) in drupal_send_headers() (regel 1551 van /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in _filter_url() (regel 1530 van /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/modules/filter/filter.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.