Sloeberweekend!!

Beste ouders,

Binnen twee weken vertrekken we met jullie spruitjes op sloeberweekend. Het belooft een super fantastisch weekend te worden vol speelplezier. Voor 2 dagen wanen we ons op kamp, met als verschil dat we deze keer in een lokaal overnachten. De andere chiroleiding zal ter plaatsen komen om heerlijk voor ons te koken. Twijfel zeker niet om uw kind voor dit onvergetelijk chiromoment in te schrijven. We beloven u dat ze er geen spijt van zullen hebben. Voor vele kindjes zal dit de eerste keer weg van huis zijn. Gelukkig zullen ze geen tijd hebben om hun thuis te missen.  Maar wees niet gevreesd, we geven je kind na het weekend weer heel met jullie mee. We zien dit weekend als een perfect opstapje naar ons kamp in de zomer.

Hieronder vind je al de info die je nodig hebt om je schatje in te schrijven en wat er in de valies moet. Heb je nog specifieke vragen of twijfel je om eender welke reden om je kind in te schrijven, aarzel dan niet en stuur een mailtje terug. Heeft uw kind last van bedplassen of een allergie, laat dit dan ook aan ons weten zodat we daar rekening mee kunnen houden. Heb je vragen over heimwee, klik dan even op het volgende linkje (een artikel waarin alles over heimwee staat): http://issuu.com/chirojeugd-vlaanderen/docs/dp_feb13_low/6

 

Wanneer?:  van vrijdag 30 oktober om 20h00 tot en met zondag  1 november om 11h30

Waar?: Chiro Joke Scindal Wijnegem

            Merksemsebaan 16

            2110 Wijnegem 

Hoe?: Het weekend zal €20 kosten. Gelieve dit gepast te betalen bij aankomst. We spreken af om 20h00 aan het chirolokaal in Wijnegem. (Tip: je kan met andere ouders afspreken om te carpoolen). We eindigen het weekend op zondag om 11h30. De kinderen zullen dan nog niet gegeten hebben. Jullie mogen je sloebertjes terug aan dat lokaal komen ophalen. 

Inschrijven: Stuur gewoon een mailtje naar daan@chirozandhoven.be met de bevestiging dat je kind zal meegaan. We vragen u om dit ten laatste tegen 28 oktober te doen. 

Meenemen: 
- slaapzak
- veldbed (gelieve geen luchtmatras mee te geven want we weten uit ervaring dat die wel eens plat kunnen gaan)
- kussen
- knuffel
- toiletgerief (tandpasta, tandenborstel, washandje, handdoekje) 
- pyjama
- speelkleren 
- proper ondergoed
- Chiro-uniform (als je dit al hebt)
- extra paar schoenen
- zaklamp
- regenkledij