Praktisch

Wie?

De Chiro staat open voor kinderen vanaf het eerste leerjaar. De groepsverdeling ziet er als volgt uit: Sloebers: eerste en tweede leerjaar Speelclub: derde en vierde leerjaar Rakwi’s: vijfde en zesde leerjaar Tito’s: eerste en tweede middelbaar Keti’s: derde en vierde middelbaar Aspi’s: vijfde en zesde middelbaar

Wanneer?

De Chiro begint altijd zondagmiddag om 14u, en eindigt voor de vier jongste afdelingen om 17u. De Keti’s en Aspi’s blijven nog een uurtje langer om gezellig samen te eten: zij blijven dus tot 18u.

WaKostDa?

Om jullie aansluiting bij Chiro Nationaal te kunnen vergoeden, en omdat wij tijdens het jaar heel wat materiaal nodig hebben, vragen we 30€ lidgeld voor een Chiro-jaar. Dit wordt betaald via overschrijving, waar je tijdens de infoavonden meer details over krijgt. En omdat zo’n Chiro-namiddag natuurlijk wel eens vermoeiend kan zijn, kan iedereen een drankje krijgen aan 0,5 euro. Dat neem je gewoon op zondag mee om het aan de leiding te geven. Kostprijs is ook 0,50 euro. Plat water mag je altijd vragen, want dat is gratis.

Hoe Inschrijven?

  1. Je stuurt een mailtje naar chirozandhoven@hotmail.com met: naam, geslacht, geboortedatum, afdeling, telefoonnummer(s) en eventueel een extra e-mailadres. Als het mailtje goed is aangekomen, krijg je een bevestiging teruggestuurd.
  2. Je stort €30,00 op rekeningnummer  BE58 9793 5052 6679 met de vermelding “Lidgeld + naam + afdeling”. We vragen je te betalen binnen een termijn van 3 weken na de inschrijving (stap 1).

Uniform?

Een Chiro-lid is natuurlijk niet compleet zonder mooi uniform. Natuurlijk is je Chiro-carrière nog een beetje onzeker als je voor de eerste keer naar de Chiro komt. Daarom is een uniform niet verplicht in je eerste jaar . Als je mee op kamp wilt of van plan bent nog een paar jaartjes mee te draaien vragen we echter wel een rokje of een shortje en een T-shirt aan te schaffen. Die kan je gewoon bestellen bij de leiding, of zelf gaan kopen in De Banier. Af en toe bieden we ook tweedehands-uniformen aan, maar die zijn niet altijd voorradig.

Waar?

Onze lokalen bevinden zich in de Voetbalstraat tussen het huidige A-terrein van K Zandhoven SK en de atletiekpiste. 

 

Om de omgeving rondom het nieuwe lokaal zo veilig mogelijk te maken op zondagnamiddag, zouden we aan de ouders die hun kinderen met de auto naar de Chiro brengen willen vragen om de Voetbalstraat in te rijden via de Schildebaan, en deze weer te verlaten via de Mussenbaan. 

De fietsers raden we aan om de Voetbalstraat niet via de Mussenbaan in te rijden, gezien de auto’s daar uit de tegenovergestelde richting komen.

 

AdresVoetbalstraat 5, 2240 Zandhoven

Contact?

U kan de chiro bereiken via dit email-adres: chirozandhoven@hotmail.com