Reigerweekend

Het eerste weekend van maart viert Chiro Zandhoven feest! Tussen vrijdag 7 en zondag 9 maart steekt de Chiro de handen uit de mouwen om een fantastisch weekend op stelten te zetten met plezier en gezeligheid voor elk!


Quiz (Vrijdag)

Onze jaarlijkse quiz is terug van weggeweest! Na de prachtige editie van twee jaar geleden, kondigen we dit jaar met veel plezier de 7de editie van de Quiz van 't Reigersnest aan! Een gezellige en uitdagende quiz met vragen over diverse thema’s voor jong en oud, voor zowel geoefende als gelegenheidsquizzers. Voor de beste ploegen vallen er mooie prijzen te winnen.


Reigermeister (Zaterdag)

Een geweldige tentfuif voor jong en oud! Met de beste bands en sfeer zal zaterdag 7 maart een (on)vergetelijke avond worden.

 

ARTIST RELEASE #2
Na Gdansk is het feestje nog lang niet gedaan! One Missing String gaat de keet in hogere sferen brengen met stevige rockcovers.

En het is niet zomaar een coverband: One Missing String bestaat al bijna 10 jaar, dus aan ervaring geen tekort.
Ze stonden al op verschillende grote podia, met optredens in Turnhout, Leuven, Merksem en nu Zandhoven!

ARE YOU READY???

Tot op Reigermeister!

ARTIST RELEASE  #1
Om de examendruk te verlichten of de kerstvakantie met een knaller af te sluiten, maken wij de eerste naam bekend die de derde editie van Reigermeister zal openen!

Tromgeroffel en applaus graag want de eerste naam van Reigermeister is niemand minder dan de mannen van Gdansk •!!!

Deze (cover-) rockgroep heeft al twee eigen nummers uitgebracht: Totally Finished en Waving Flames. Hun liedjes zijn internationaal bekend en al in 57 landen gestreamd via Spotify. We zijn er zeker van dat deze zes jongeheren de tent in vuur en vlam zullen zetten!

Tot op Reigermeister!

 

 

Volg alle updates en aankondigen op ons Facebookevenement.


Barbecue (Zondag)

Op zondag hoeft er niet gekookt te worden! Om jullie honger te stillen wordt er een assortiment van vlees voorzien en een heus buffet met bijhorende gerechtjes en groentjes!

Alle info en het inschrijvingsformulier vindt u in de onderstaande link (nog even geduld).