Quiz van ’t Reigersnest!

Beste Chirovrienden,

Wij kondigen jullie met veel plezier onze tweede “Quiz van’t Reigersnest” aan. Het succes van de vorige editie en het plezier dat we er zelf aan hadden, leidde ertoe dat we ons haast verplicht voelden om een tweede versie van onze quiz te organiseren, dit jaar op vrijdag 28 februari.

Om evenwel meer ploegen te kunnen toelaten (en zoals vorig jaar geen ploegen te hoeven weigeren) en het comfort in de zaal te optimaliseren, zal de Quiz van ’t Reigersnest dit jaar doorgaan in de Parochiezaal van Zandhoven. Een deelname kost slechts 12€ per ploeg (max 6 personen per ploeg) en quiz-dranken zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. We openen de deuren om 19.30u open en we stellen de eerste vraag om 20u.

We beloven jullie wederom een quiz waar jullie het onderste uit de kan zullen moeten halen, waarop het lezen van “de Tijd” als “Dag Allemaal” een goede voorbereiding is, maar waar vooral op gebied van “sfeer en gezelligheid” de meeste punten te pakken zijn.

Geprikkeld? Uitgedaagd? Nood aan ultieme ontspanning en/of zelfverrijking? Zoek dan zo snel mogelijk 5 andere vrienden uit en schrijf je in voor de tweede “Quiz van ’t Reigersnest” door een mail te sturen naar chirozandhoven@hotmail.com, met vermelding van ploegnaam, aantal personen en contactgegevens van de teamverantwoordelijke.