Reigerweekend 2019

Het eerste weekend van maart viert Chiro Zandhoven feest! Tussen vrijdag 1 en zondag 3 maart steekt de Chiro de handen uit de mouwen om een fantastisch weekend op stelten te zetten met plezier en gezeligheid voor elk!

Quiz (Vrijdag)

Onze jaarlijkse quiz is terug van weggeweest! Na de prachtige editie van twee jaar geleden, kondigen we dit jaar met veel plezier de 6de editie van de Quiz van 't Reigersnest aan! Een gezellige en uitdagende quiz met vragen over diverse thema’s voor jong en oud, voor zowel geoefende als gelegenheidsquizzers. Voor de beste ploegen vallen er mooie prijzen te winnen. Daarbovenop zal er voor de eerste keer een prijs uitgereikt worden aan de quizploeg met de grootste dorst.

Schrijf je in voor deze topavond door een mail te sturen naar chirozandhoven@hotmail.com, met vermelding van jullie ploegnaam, aantal deelnemers en contactgegevens van de ploegverantwoordelijke.

WAT
Quiz van ‘t Reigersnest – 6de editie

WANNEER
Vrijdag 1 maart
Deuren om 19.30u – Eerste vraag om 20.00u

WAAR
De Quiz van ’t Reigersnest gaat dit jaar door in de verwarmde tenten aan de lokalen van Chiro Zandhoven (Voetbalstraat 5).

PRIJS
€15 per ploeg – Max. 6 personen per ploeg

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

Reigermeister (Zaterdag)

Een geweldige tentfuif voor jong en oud! Met de beste bands, sfeer en DE Sergio zal zaterdag 2 maart een (on)vergetelijke avond worden.

 

Volg alle updates en aankondigen op ons facebookevenement ‘Reigermeister 2019’

https://www.facebook.com/events/2043364139032400/

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, nacht

 

Barbecue (Zondag)

Op zondag hoeft er niet gekookt te worden! Om jullie honger te stillen wordt er een assortiment van vlees voorzien en een heus buffet met bijhorende gerechtjes en groentjes!

 

Alle info en het inschrijvingsformulier vindt u in de onderstaande link.

https://goo.gl/forms/r3Y0LpSXqL8GYw0X2

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht en tekst