Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $data in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/commerce/modules/cart/commerce_cart.module on line 1202 Deprecated: Required parameter $name follows optional parameter $data in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/commerce/modules/cart/commerce_cart.module on line 1202 Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /customers/c/a/8/chirozandhoven.be/httpd.www/sites/all/modules/video/video.field.inc on line 676 Kampinschrijvingen 2021 | Chiro Zandhoven

Kampinschrijvingen 2021

Zoals jullie in de media hebben kunnen volgen, hebben de jeugdbewegingen groen licht gekregen om op kamp te vertrekken. Zoals het er nu naar uitziet gaan we in bubbels van 50 leden op kamp. Dit kan echter nog wijzigen, daar houden we jullie zeker van op de hoogte. Laten we er samen een fijne zomer van maken.Wij hebben er alvast enorm veel zin in, hopelijk jullie ook?Wij openen daarom vanaf vandaag onze kampinschrijvingen.Hoe kan je je kind(eren) inschrijven?

  • Via volgende link. Graag één formulier invullen per kind.
  • De deadline voor de inschrijvingen is 6 juni 2021. De inschrijving is pas in orde, van zodra wij de betaling goed ontvangen hebben.
  • Voor het eerste kind betaalt u €130 en voor volgende kinderen  €120.
  • Betalen voor het kamp gebeurt via BE09 9730 7450 8057.
   • Graag met de vermelding: NAAM KIND + KAMP.

Niet vergeten: de deadline voor jouw inschrijving en betaling is 6 juni!Moest uw betaling voor 6 juni niet goed zijn toegekomen bij ons, dan nemen wij contact met jullie op. Als u niets van ons hoort, dan is alles perfect in orde.Alle extra informatie vinden jullie in het Duplexke. Dit is ook te vinden op onze website.Leden die al eerder meegingen op kamp, moeten geen nieuwe medische fiche indienen. Leden die een eerste keer meegaan of waarvan de medische situatie veranderd is sturen wel een nieuw exemplaar door via mail.Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan mag je ons altijd mailen.